TALA FOU

Le Taua o U'u Mata'utia Suotosina mo Fa'ato'aga Lelei

A o'o mai i fa'ato'aga, o vaega laiti uma lava e iai sona sao taua i le fa'amautinoaina o le lelei ma le fa'atinoina o le galuega atoa. O le fa'amau o le palau ose tasi lea vaega e masani ona le amana'ia ae e matua taua lava. O nei pupuni laiti ae malolosi e taua i le fa'amauina o le pito o le suotosina i le suotosina, ma mautinoa e mafai e le suotosina ona malepe lelei ma liliu le palapala mo le totoina. I totonu o lenei blog, o le a tatou faʻasalalau i le taua o faʻamaufaʻailoga mataʻina lelei ma pe faʻafefea ona latou saofagā i faiga faʻaleleia lelei.

Muamua, o le lelei o faʻamau pito o palau e aafia saʻo ai le faʻatinoga atoa ma le tumau o le palau. O faʻamau maualalo e faigofie ona gau ma pala, e oʻo atu ai i le sui soo ma le taʻavale. I le isi itu, o paʻu pito sili ona lelei o le palau, e faia mai mea tumau e pei o le uʻamea malo e mafai ona tatalia le faigata o le faʻafesoʻotaʻi faifaipea o le eleele ma maua ai le faʻatuatuaina umi. O lona uiga e mafai e le au faifaatoʻaga ona taulaʻi atu i a latou galuega e aunoa ma le popole i le faʻaleleia faifaipea ma le toe sui, ma iu ai ina sefe taimi ma tupe i se taimi umi.

E le gata i lea, o le fa'apipi'iina lelei o fa'amau pito o palau e taua tele i le fa'amautinoaina o le mautu ma le lelei o le suotosina. A fa'amau lelei fa'amau, e taofia ai le mata'upu o le suotosina mai le matala po'o le fa'aletonu i le taimi o le fa'agaioiga. O lenei mea e le gata ina faʻamautinoaina le tumau ma e oʻo lava i le galueaiina o le eleele, ae faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le suotosina ma isi vaega fesoʻotaʻi. E le gata i lea, o fa'amau fa'amau fa'amau o le palau e fesoasoani i le fa'aleleia atili o le saogalemu ma fa'aitiitia ai le ono tula'i mai o fa'alavelave po'o fa'aletonu i le taimi o le taotoga.

E le gata i le faatinoga ma le saogalemu, e iai foi se aafiaga i le soifua maloloina o le eleele ma fua o faatoaga. O se pito o le suotosina e tausia lelei, o lo'o fa'amauina i fa'amau e sili ona lelei, e mafai ona talepeina lelei le palapala fa'apipi'i, fa'aleleia alavai, ma fa'aleleia atili le atina'eina o a'a. O le mea lea e fa'aleleia atili ai le fua o le 'ele'ele ma fa'ateleina fua o fa'ato'aga. E ala i le fa'afaigaluegaina o fa'ato'aga lelei, e mafai ai e le aufaifa'ato'aga ona saofagā i faiga fa'ato'aga gafataulimaina ma lelei a'o fa'ateleina le gaosiga o latou fanua.

E taua foi le mafaufau i le aafiaga o le si'osi'omaga o le fa'aogaina o fa'amau fa'ato'a lelei. O faʻamau faʻamalosi e faʻaumatia ai le manaʻomia mo le sui soo, faʻaitiitia le otaota ma le faʻaaogaina o punaoa. E ala i le filifilia o fa'amau tumau, e mafai ai e le au faifa'ato'aga ona fa'aitiitia lo latou a'afiaga i le si'osi'omaga ma saofagā i se pisinisi fa'ato'aga gafataulimaina.

I se aotelega, e le mafai ona soona ta'ua le taua o u'amea pito i luga ole palau i mea tau faatoaga. Mai le fa'amautinoaina o le fa'atinoina o le suotosina ma le tumau i le fa'aolaina o le soifua maloloina o le eleele ma fua o fua o fa'ato'aga, o nei vaega laiti o lo'o i ai se sao taua i le fa'atinoina o galuega fa'ato'aga. E ala i le teu fa'afaigaluegaina o fa'amau pito sili ona lelei o palau ma fa'amautinoa o lo'o fa'apipi'i ma tausia lelei, e mafai ai e faifa'ato'aga ona fa'atumauina lelei le gaosiga, fa'aitiitia taimi fa'aletonu ma saofagā i faiga fa'ato'aga gafataulimaina. Mulimuli ane, ua aliali mai o le fa'amaualalo fa'apalau fa'ato'a fa'ato'a ose mea la'ititi ae taua tele i le manuia o fa'ato'aga fa'aonaponei.


Taimi meli: Iuni-14-2024